Verhuisbedrijven in de omgeving van Rotterdam

rotterdam, verhuisbedrijven gevestigd in rotterdam

Bent u van plan om binnenkort in de omgeving van Rotterdam te komen wonen? Of woont u al langer in Rotterdam en verhuist u binnen de stad naar een andere plek? Met het inschakelen van een verhuisservice bedrijf verloopt de verhuizing altijd zonder problemen. Daarnaast zijn uw spullen vaak verzekerd tijdens de verhuizing. Rotterdam kent vele verhuisbedrijven. Hieronder benoemen we de belangrijkste verhuisbedrijven uit de omgeving. 

Trust verhuizingen

Trust verhuizingen is dé specialist op het gebied van particuliere verhuizingen in de omgeving van Rotterdam. Verhuizen is vaak een hectische periode en dit bedrijf zorgt voor rust en overzicht. Precies wat u nodig heeft in zo’n stressvolle periode. Daarnaast voert Trust verhuizingen zakelijke en bedrijfsverhuizingen uit. Uiteraard met het doel dat de werkprocessen zoveel mogelijk door kunnen gaan en de overlast voor de medewerkers beperkt wordt. 

Verhuisbedrijf Draagkracht 

Verhuisbedrijf Draagkracht biedt net als Trust verhuizingen particuliere en zakelijke verhuizingen aan. Maar daarnaast is verhuisbedrijf Draagkracht gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Verhuizen is vaak voor (jong)volwassenen een ingrijpende gebeurtenis. Dit geldt ook voor senioren. Daarom heeft deze doelgroep vaak andere wensen, daarom vereist een verhuizing op latere leeftijd extra zorg en aandacht. Hiervoor is een speciale dienst beschikbaar. 

Flakkee verhuizers 

Flakkee verhuizers is een groot verhuisbedrijf met meerdere vestigingen. Zo zijn ze gevestigd in Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Middelharnis, Oud-Beijerland. Rotterdam en Zierikzee. Verhuizen in of rondom Rotterdam is dus geen probleem! Daarnaast is het familiebedrijf al jaren lid van de vereniging van Erkende Verhuizers. Bedrijven die aangesloten zijn bij de vereniging voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Bij Flakkee Verhuizers bent u aan het goede adres voor particuliere, zakelijke en senioren verhuizingen.

rotterdam, verhuisbedrijven gevestigd in rotterdam

Top Movers 

Top Movers is een verhuisbedrijf dat opereert in Nederland maar ook daarbuiten. Ze zijn vertegenwoordigd door heel Nederland, dus ook in de omgeving van Rotterdam. Top Movers is geen ‘normaal’ bedrijf, de organisatie bestaat uit een samenwerkingsverband van erkende professionele verhuisfirma’s. Meerdere bedrijven bundelen hun krachten om particuliere en zakelijke verhuizingen zorgeloos te laten verlopen. 

Verhuizing door een verhuis student 

De studenten die werkzaam zijn in het verhuisbedrijf hebben ondertussen veel ervaring opgebouwd. De studenten doen dus zeker niet onder aan professionele verhuizers. Door het inzetten van studenten wordt verhuizen een stuk goedkoper. Verhuisbedrijf StudentenKarwei werkt zeer efficiënt en plant samen met u verhuizing in. U merkt er niets van dat uw verhuizing wordt uitgevoerd door studenten.