Op zoek naar jeans voor heren? Bekijk Petrol jeans

Als je op zoek bent naar nieuwe heren jeans neem dan een kijkje in het assortiment van Petrol jeans. Hier heb je keuze aan broeken voor een scherpe prijs in verschillende kleuren en maten. Combineer bijvoorbeeld een donkere trui met een lichtblauwe jeans voor een mooi contrast, of juist een grijze jeans met een wit shirt bijvoorbeeld. Wil je meer voor een bold look gaan? Ga dan bijvoorbeeld voor een donkerblauwe jeans met een donkere trui en combineer het met veterboots om de look af te maken.

Wat zijn slim fit jeans?

De slim fit is vrijwel voor elk postuur geschikt gezien het een stretch stof bevat dat goed met je lichaam mee rekt. Als je slank bent maar het net ietsje losser wil dan kan een slim fit een goede keuze voor je zijn. Of als je een jeans wilt dat een slanke uitstraling heeft maar niet al te strak zit, zit je met een slim fit jeans ook goed.

Slanke benen? Ga voor skinny

Skinny jeans zijn jeans die nauwsluitend zitten vanaf boven naar beneden. Als je dus wat slanker gebouwd bent kun je makkelijker skinny jeans aantrekken. Wil je dat het ietsje ruimer zit rond de bovenbenen of in het totaal? Dan kun je wellicht beter voor een straight fit of regular fit gaan.

Wat zijn straight fit jeans?

Een tijdloze jeans die altijd gedragen kunnen worden volgens de modetrends: de straight fit jeans. Oftewel, een rechtvallende jeans. In tegenstelling tot slim fit jeans, valt een straight fit jeans niet smaller aan de onderkant en heeft het dus rechte pijpen. Daarnaast zit het meestal ook wat hoger bij de taille.

Gespierde bovenbenen? Ga voor tapered fit

Ben je flink bezig in de sportschool of heb je van nature wat bredere, gespierde bovenbenen? Voor comfortabele fit maar toch een mooie look kun je voor een tapered fit jeans gaan. Dit soort jeans lopen vanaf de knieƫn weer wat smaller naar de enkels. Je kunt met deze fit dus nog heerlijk bewegen en behoudt nog steeds een mannelijke pasvorm.

Verschil regular fit, slim fit en skinny jeans

Regular fit valt iets losser dan slim fit, die juist wat meer nauwsluitend valt voor een slank effect. Een slim fit jeans is eigenlijk net een skinny jeans maar dan net ietsje minder strak. Nog steeds erg geschikt als je een slank postuur hebt, maar bijvoorbeeld iets bredere bovenbenen hebt gezien een skinny jeans vanaf de bovenkant al smaller naar beneden loopt. Bij de kuiten en enkels zit een skinny jeans dus strakker dan een slim fit, maar behoud je nog steeds de pasvorm die slanker valt. Heb je gespierde bovenbenen? Dan kan een slim fit een goede keuze zijn voor extra comfort.