Trending: Black Bananas

black banans store

De gouden tip voor high-end fashion | Black Bananas Store

Op zoek naar hippe streetwear? Zoek dan niet verder: Het merk Black Bananas is een unieke combinatie van high-end kleding en streetwear. Zij staan bekend voor hun gave hoodies en tee’s. Daarnaast maken zij ook toffe jackets, caps en joggers. Het merk is voornamelijk bekend onder de Nederlandse jongeren en wordt ook gedragen door bekende Nederlandse artiesten. 

Ben je op zoek naar een black bananas store? Het label is een echte hardloper en er is steeds meer vraag naar de nieuwste items in de Nederlandse Merken Winkels. 

Elke maand nieuwe items 

Er wordt niet ieder seizoen een nieuwe collectie uitgebracht. Het merk brengt namelijk elke maand wel nieuwe items uit voor zowel heren, dames en ook kids. Fashionable met het hele gezin is dus geen probleem! 

Shop Black Bananas heren

De look en feel van Black Bananas kan omschreven worden als high end streetwear. De SPRINT TRACKSUIT is hier een goed voorbeeld van. Hij is een van de populairste collectie items op dit moment. De Tracksuit heeft twee strepen die langs de zijkant van het pak lopen en het pak een sportieve look geven. Aan de voorkant bevindt zich een halve ritssluiting, een anorak pocket detail op de borst en een zak op de linker broekspijp.

Black Bananas dames collectie

Maar ook de dames items zijn echte eyecatchers. Wil je dit voorjaar en zomer er ook zo fashionable bij lopen? De ANORAK TECH TRACKSUIT is een echte bestseller en komt dit seizoen in de twee mooie zomerse kleuren “light blue” en “pink”. Ook verkrijgbaar voor de kleine meiden!

Black Bananas voor de kids

Black Bananas maakt ook fashion voor de allerkleinsten. De Tracksuits voor zowel jongens als ook meisjes zijn een echte musthave in de garderobe. Bestel makkelijk voor het hele gezin de nieuwste Black Bananas collectie online of in de winkel.